Toate canalele de stiri din lume (cu exceptia celor din Rusia) pun in fata realitatea horror a evenimentelor care au loc in Ucraina. Pe februarie 24, Putin si armata sa au inceput o invazie totala asupra tarii vecine cu ei. Fortele invadatoare nu se asteptau la o rezistenta din partea localilor si nici macar din partea fortelor militare ucrainene, si asta a fost greseala uriasa.

Invadatorii au fost primiti cu rachete, gloante si mii de cocktailuri molotov care s-au indreptate catre tancurile si vehiculele lor aramte. Dupa primele valuri de trupe, trupele lui Putin au fost respinse. Urmatoarea miscare a fost sa atace locatii militare precum aeroporturi si baraci, insa asta nu a fost suficient. 

Rachetele au inceput sa loveasca casele cetatenilor si locatii ale statului distrugand cartiere intregi in orase. Asta a dus la o distrugere masiva si a transformat diferite parti din orase in zone foarte periculoase. Si daca te gandesti “de ce sunt civilii tinte? Ai dreptate ca acest lucru e impotriva conventiei de la Geneva.” 

Se pare ca nu le pasa atat de mult de acest lucru deoarece mai nimeni nu face ceva impotriva acestui lucru. Poate ca o sa raspunda cu totii pentru crimele de razboi intr-o buna zi. Pana atunci, rachetele rusesti alaturi de bombe si alte echipamente militare lovesc zeci de orase, sate in toata Ucraina. 

Pentru a ajuta pe cei dintre voi carora nu va place sa cautati stiri, am pregatit un top cu poze inainte si dupa inceperea razboiului dintre Ucraina si Rusia.

1 Cladire re.zidentiala in Kiev, Februarie 26, 2022, doar la doua zile dupa inceperea razboiului

2 Aceste cladire rezidentiale din Irpin obisnuiau sa arate foarte primitoare. Dupa martie 2, 2022, sunt doar o gramada de resturi. 

3 Un magazi de bijuterii obisnuit din Kharkiv care a fost lovit de o unda de soc a rachetelor care au lovit o cladire oficiala pe martie 1, 2022.

4 Nici macar spitalele din Kiev nu mai sunt in siguranta! Februarie 26, 2022.