Sunt multe femei care au șolduri late și nu știu exact ce reprezintă asta despre corpul lor. Pentru bărbați e destul de simplu, un șold lat e destul de atractiv și arată potențial ca și partenera este pregătită pentru reproducere.

De aceea, în acest articol o să ne uităm la 10 lucruri de știut despre șolduri late. Sunt multe lucruri pe care credem ca nu le știai așa că putem începe să trecem prin câteva. 

1. Șoldurile late atrag bărbații

Chiar dacă nu o știi, mărimea șoldurilor poate dicta viitorul întâlnirilor tale. Sunt mulți bărbati cărora le plac femeile precum Kim Kardashian. Dacă ai o formă similară a corpului poți fi încrezătoare că vei atrage multe priviri. 

2. Nu poți slăbi atat de repede

Femeile cu șolduri late au probleme atunci când vine vorba de ideea de a slăbi. Nu e ușor să slăbim datorită grăsimii care se depune în acea zonă. Cu toate acestea, structura osoasă nu va lăsa prea multă grăsime să fie depusă acolo însă va face să fie mai greu pentru tine să pierzi acele ultime kilograme care mereu sunt mai grele. 

Portrait of female friends standing together. Beautiful woman putting arms around her friend outdoors. Both in stylish casual clothing.

3. Vei avea nașteri mai ușoare

Femeile cu șolduri mai late au nașteri mai ușoare și trec prin dureri mai mici la naștere. Datorită corpului, ele se pot relaxa mai ușor atunci când trec prin această experiență și copilul se va naște în condiții de maximă siguranță. 

4. Vei avea probleme cu moda

Femeile cu forme au deobicei probleme atunci când doresc să găsească hainele potrivite pentru ele. E chiar imposibil uneori să găsești o pereche de blugi care să îți vină bine.